Konsultant za bezbednost od požara i eksplozija eksplozivnih smeša ... Autor SRPS TP 21 i više drugih propisa .. Možete me pozvati telefonom od 10 do 22 h ili napisati meil. Za savet meilom budite konkretniji u opisu (lokacija, predhodni postupci, po potrebi crteži i dr,). Možete i odavde otvoriti blog o standardima požarne bezbednosti i Forum linkovi su dati niže. Napr. u blog Forum možete ući klikom miša na to ime bloga - dato ispod slike knjige Glosar (dato niže u osnovnoj koloni).

понедељак, 26. јануар 2009.

Nova knjiga

Glosar je englesko-srpski rečnik osnovnih termina ove oblasti ... za sve one koji hoće da budu i bolje upoznati (ima i detaljnijih objašnjenja, slika koje nigde nećete naći) a precizni u izražavanju ..
Ova knjiga je 'tanja', jeftina i vrlo pristupačna .. nezaobilazna za sve projektante, ljude koji vrše nadzor u izgradnji, inspektore, prevodioce EN standarda i drugih propisa..
Pogledajte o nabavci detaljno na sajtu izdavača ...

Pogledajte i moj forum za razmenu informacija koje mogu biti od interesa većem broju osoba ... Forum možete naći nešto dalje, na istoj ili nekoj od sledećih strana - zavisno od toga kako ste 'ušli' na mrežu (da li sa nikolakleut ili nikola kleut ili kleut nikola itd.) i zavisno od pretraživača koji koristite a direkno odavde pokretanjem sledećeg
http://nikolakleut-forum.blogspot.com

forum : postavite pitanje ili dajte komentar na meil adresu nikolakleut@gmail.com i možda provocirate odgovor koji bi bio zanimljiv većem broju osoba koje se bave bezbednošču od požara i eksplozija eksplozivnih smeša.
Ukoliko mejlom na moju adresu izrazite želju uz Vaše sugestije i primedbe da se o njima ne raspravlja na forumu - to će biti ispoštovano.

Pogledajte i moj blog nikolakleut - standardi požarne bezbednosti na koji možete doći i direktno odavde linkom aktiviranjem (klikom miša na adresu)>
http://nikolakleutspb.blogspot.com

Нема коментара: